Ons verhaal

Decazi echte handgemaakte ringen/sieraden gevestigd in Nederland


Wij zijn een man-vrouw bedrijf dat onze ringen één voor één met de hand maakt en verstuurd. Van begin, het verwerken en maken van een bestelling, het contact met u als klant, tot het einde, het inpakken en versturen van uw bestelling.

Gevestigd in Nederland ontwerpen wij de meest unieke ringen die je ooit hebt gezien, noem het maar en we maken hem zolang het in een wolfraam- (tungsten) of keramische ring past.
Heeft u iets dat u in een ring wilt laten maken, bijvoorbeeld as of misschien een haar of iets anders wat voor u betekenis heeft, stuur ons dan een bericht en wij zorgen ervoor dat we het verwerken in onze ring.

Als je een sierraad van Decazi koopt, weet je zeker dat wij het met de hand hebben gemaakt. Dit wordt ondersteund door de ontwerpen die we hebben, we hebben honderden unieke ontwerpen die alleen WIJ verkopen omdat we ze in eigen huis hebben ontworpen en maken. Wij gebruiken lege wolfraam (tungsten) ring ontwerpen en vullen deze met de hand met de door de klant gevraagde materialen/inlay.

Als u een ontwerp in gedachten heeft, laat het ons dan weten, wij nemen graag zelfbedachte/ontworpen bestellingen aan.

U kunt ons altijd bereiken op:

E-mail: mail@decazicustomrings.com

Bedrijfs WhatsApp: +31640395662

Rick & Talitha

Wanneer u contact met ons opneemt, zijn dit de gezichten aan de andere kant. We zijn altijd beschikbaar en u kunt binnen 24 uur reactie verwachten. Neem direct contact met ons op door de bovenstaand genoemde mogelijkheden.

 

Rick_Nadal_samen_met_Talitha_Nadal_Eigenaren_Decazi